Vi lukker lidt op igen

Horsens vævekreds den 19.4.2021

Samfundet åbner igen lidt mere op. Fra den 21.4.21 må vi forsamles 10 indendørs, dejligt, bookingkalenderen er udvidet til at der fra den 21.4 dagligt kan være 10 vævere samlet i vævestuen og endnu bedre fra den 21.5.21 må vi være 25 indendørs og kan da helt droppe bookingkalenderen.

Horsens vævekreds den 28.2.2021

Samfundet åbner lidt op igen. Forsamlinger indendørs tilrådes fortsat ikke at overstige 5 personer.

Vi har nu brugt bookingkalenderen i 2 måneder, og det ser ud til, at den fungere efter hensigten. Da vi har god plads i vævestuen og kan holde god afstand, har bestyrelsen besluttet, at vi fremover kan være 5 vævere tilstede i dagtid og 5 vævere i aftentid.

Vi henleder opmærksomheden på, at vores coronaregler med afstand, afspritning og udluftning skal overholdes.

Endvidere opfordres I til at lade jer teste jævnligt, hvis I bruger vævestuen. Er der fra en væver ønske om, at der bruges mundbind/visir, når man bevæger sig rundt i vævestuen, er dette et ufravigeligt krav.

Horsens vævekreds den 3.2.2021

Det er ensomt, at sidde i det store rum helt alene og af og til har vi brug for hjælp med et råd, når vi går i stå.

Vi i bestyrelsen har drøftet problematikken og ved at, der er et behov for sparring. Vi mener stadig, at vi skal være så få som mulig og at de vævere, der har behov for at være alene i vævestuen skal også have mulighed for det. Vi har derfor lavet plads til 3 bookninger i dagtid og tre bookninger aftentid. Vil man være alene booker man alle tiderne i det pågældende tidsrum

Alle skal booke tid, hvis de vil bruge vævestuen

Horsens Vævekreds den 10-12-2020.

Coronavirussen har igen fået tag i befolkningen og for at forhindre at den får overtaget, bliver der fredag den 11-12-2020 indført nye skærpede restriktioner. Det betyder, at der i region Midt blandt andet er indført restriktioner i forhold til foreningsaktivitet. Al indendørs foreningsaktivitet med offentlig adgang skal ophøre.

Vi i bestyrelsen har drøftet situationen og er blevet enige om, at vores gruppeaktivitet tirsdag og torsdag aflyses, indtil restriktionerne igen bliver ophævet af regeringen. Indtil videre er det blevet udmeldt at restriktionerne gælder til den 3. januar 2021. Men bliver de forlænget, forlænger vi også nedlukning af mødedage.

Vi synes, at der skal være mulighed for at komme i vævestuen, men henstiller til at der max. er 2 i vævestuen af gangen. At man som hidtil skriver en gruppe sms, når man vil gøre brug af vævestuen.

At man spritter/eller tørre flader man har rørt ved af.

Husk at vi gør dette for at passe på hinanden.

I ønskes alle en god jul og et godt nytår.

På vegne af bestyrelsen Jette og Ulla